Definitief Vet en Cellulites verwijderen

Definitief vet of cellulites verwijderen

Een nieuwe spectaculaire manier van lichaamscontour correctie is “ Stabiele Ultrasound Cavitatie”
Net als bij liposuctie of liposculptuur verdwijnt het lichaamsvet definitief maar bij deze methode hoeft u niet onder narcose, u krijgt geen littekens, geen prikken en u wordt niet geopereerd.
In Nederland en vele andere landen (o.a. Italië, België, Verenigde Staten en Zwitserland)  is stabiele cavitatie al een groot succes. Maar waarom is stabiele Cavitatie zo’n succes ?
Stabiele cavitatie werkt met geluid en drukgolven, tijdens de behandeling wordt er samen met geluidsgolven druk opgewerkt. Hierdoor worden er naast de gewone luchtbelletjes microbubbels gecreëerd in tegenstelling tot lipolyse is het membraam beschadigd en wordt deze ook uit gescheiden.Door deze constante druk van stabiele cavitatie worden de vetcellen, in tegenstelling tot onstabiele cavitatie met 100 % zekerheid beschadigd wat leidt tot een optimaal resultaat. Bij deze allernieuwste methode op het gebied van de geluidsgolventechnologie worden de vetcellen definitief verwijderd, terwijl u ontspannen op onze behandelstoel ligt. U voelt niets van de behandeling, alleen een licht tintelend gevoel en direct daarna kunt u alles gewoon weer doen. Deze methode is echt onvergelijkbaar en geeft de meest fantastische resultaten.

 

vet
De inhoud van de vetcellen (en ook de celwand) verdwijnt op natuurlijke wijze uit het lichaam. Bindweefsel, organen,, bloedvaten en zenuwen worden niet bereikt , dus hierop zal het geen negatieve effecten hebben. Vetcellen die behandeld zijn worden door uw lichaam afgevoerd en deze zullen niet meer terugkomen. Het is natuurlijk wel van belang om de reden waarom deze opbouw van vet op het lichaam gekomen is zoveel mogelijk te voorkomen in de toekomst  ( denk aan voedingsgewoonte en meer beweging of sport ). Omdat de behandelingen heel precies worden uitgevoerd heeft u meer dan 1 behandeling nodig. Het hangt natuurlijk af van de te behandelen zone, de hoeveelheid vet en het gewenste resultaat.

 

Een behandeling duurt maximaal 1 uur, meerdere behandelingen zijn daarom nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Na de behandeling kunt u gewoon direct alles weer doen en is beweging of sporten juist optimaal. U mag alleen tot 10 dagen na de behandeling geen alcohol gebruiken en zult u veel water moet drinken.
“ Love handles, zadeltassen, zwembandjes, binnenkant dijen , knieën, armen, buik; zelf borsten bij mannen zijn te verwijderen zonder operatie, het is echt fantastisch hoe het helpt om de die moeilijke plekken weer mooi te maken en het voor een verhoging zorgt van het zelfvertrouwen. Deze techniek geeft een mooi glad resultaat zonder kuilen, bulten of littekens.
Wanneer mensen denken dat ze met deze methode eenvoudig kunnen afvallen , moeten wij ze echter teleurstellen: Het is geen nieuwe manier om af te vallen ! net zo min als liposuctie dit is.
Stabiele Ultrasound Cavitatie is bestemd voor body-contouring. Het verhelpen van probleemzones die zelf met veel sporten en gezonde voeding niet weg te krijgen zijn.

 

Prijzen variëren per behandeling van 1 Zone v.a. € 49,50, KUUR  5  zone behandelingen  € 195,=