Mesotherapie

Mesotherapie

BOTOX effect zonder injecties

Mesotherapie is naaldloos en is een nieuwe anti-aging behandeling uit Amerika en vormt een goed alternatief voor Botox en fillers. mesotherapie
Per drie seconden worden er 5000 pulsen op de huid aangebracht, waardoor er tijdelijk fijne micro-kanaaltjes in de huid ontstaan die zichzelf in milliseconden openen en weer sluiten (elektroporatie). Hierdoor kunnen grote hoeveelheden werkstoffen – zoals het hoogwaardige hyaluronzuur – in de diepere huidlagen dringen.

Naaldloze mesotherapie is een veilige en pijnloze behandeling om diverse huidproblemen aan te pakken en is met name geschikt voor verbetering van de huid. In de cosmetiek wordt deze behandeling met veel succes toegepast in de strijd tegen onder andere huidveroudering, acné, couperose, verslapte huid, cellulite, littekens, pigmentvlekken, wallen en plaatselijke vetophopingen.

Naaldloze mesotherapie is ontwikkeld voor het effectief insluizen van onder andere vitaminen, DMAE, hyaluronzuur, aminozuren, antioxidanten, anti-aging, en hydraterende bestanddelen zonder enig gebruik van naalden.

De personen die deze behandeling hebben ervaren beschrijven hun huid als volkomen steviger en stralender, in een woord: jonger.

Naaldloze Mesotherapie geeft het beste resultaat in kuurverband en in combinatie met microdermabrasie.

De behandeling
Bij een behandeling wordt uw huid eerst gereinigd en wordt er een huidanalyse gedaan om het juiste serum te bepalen
voor de mesotherapie. De behandeling duurt ca. 25 minuten.

mesotherapiemesotherapie

De Voordelen van C Trans Pro:
Geen injecties. zeer makkelijk in gebruik, volkomen pijnloos, geen blauwe plekken, uitstekend te combineren met andere behandelingen, koud laser en Microdermabrasie.

mesotherapie