Wimperextensions

Wimper extensions

Altijd prachtige, lange wimpers Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen.
neicha
NEICHA Wimperextensions
zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Mooi, Natuurlijk en vrouwelijk in iedere situatie..
Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijf je er met je lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

Zacht en natuurlijk
Beauty & Zo werkt met de topkwaliteit Neicha wimperextensions. Ik bevestig wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan je eigen wimperhaartje. De extensions voel je niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij je past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, je wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor je eigen wimpers .

De voordelen van de wimperextensions:

  • ‘s Ochtends en ‘s Avonds een mooie glamour look.
  • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig.
  • Lengte en dikte aangepast aan uw wensen.
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extension niet zitten.
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee.
  • Blijven ongeveer 2 maanden zitten, want dan valt uw natuurlijke wimper eruit.
  • Je bent niet in één keer al je wimperextensions kwijt . Het uitvallen van de wimpers is een geleidelijk proces, de natuurlijke wimper valt samen met de daaraan bevestigde extension eruit.

Wimperextensions

Wimper extensions met echt vossenhaar:
De behandeling bestaat eruit dat uw eigen wimperhaartjes met een aparte wimper extensions worden verlengd.
Dit geeft een prachtig natuurlijk effect. De wimper extensions hebben een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimper extensions worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot wel 90 haartjes gebruikt. Draag je contact lenzen dan raden wij aan deze uit te doen tijdens de behandeling. Je hebt daarna dan ook geen mascara meer nodig, maar je mag een speciale mascara aanbrengen als je dit nodig vindt.  Om je eventuele make up te verwijderen heb je een reiniger nodig zonder olie. Olie lost namelijk de bonder op en verkort de levensduur van je extensions.